news

Pretura sectorului BUIUCANI anunță startul înscrierilor la concursul „Cea mai amenajată curte din orașul Chișinău” ediția 2016. La concurs pot participa locatarii blocurilor care nu au mai puțin de 30 de apartamente și care au fost construite până în anul 2007.

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 Criteriile de apreciere a participanților la concurs vor fi următoarele:

1. Amenajarea zonelor verzi cu gazoane - (1-3 puncte);

2. Sădirea arborilor și arbuștilor decorativi - (1-3 puncte);

3. Curățarea arborilor și arbuștilor existenți - (1-3 puncte);

4. Amenajarea cu bănci și coșuri de gunoi - (1-3 puncte);

5. Starea curățeniei în casele scărilor - (1-3 puncte);

6. Starea curățeniei copertinelor - (1-3 puncte);

7. Starea curățeniei platformelor /camerelor de colectare a deșeurilor menajere - (1-3 puncte).

Înscrierile la concurs pot fi efectuate prin intermediul unui email la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau telefonând la nr. de tel: 022-29-51-89  022-29-50-81

Termenul limită pentru înregistrarea participanților este 22 aprilie 2016.

Concursul „Cea mai amenajată curte din orașul Chișinău” se desfășoară al cincilea an consecutiv. În anul 2015 câștigătorii acestuia au avut parte de amenajări ale terenurilor de joacă în valoare de la 50 la 100 mii de lei. 

 

Şedinţa de lucru a consilierilor de probaţiune cu reprezentanţii Preturii Buiucani

 

 

La 11 februarie curent, consilierii din cadrul Biroului de probaţiune Buiucani s-au întrunit în şedinţa de lucru cu reprezentanţii Preturii sect. Buiucani. Şedinţa a avut drept scop familiarizarea BP Buiucani cu spectrul ajutoarelor sociale acordate de către Pretură, fiind abordate următoarele subiecte: adaptarea socială a foştilor condamnaţi şi acordarea ajutoarelor sociale de către APL.

 

La rîndul său, Svetlana Pascalova – şef al Biroului de probaţiune Buiucani a comunicat membrilor şedinţei privind totalitatea problemelor condamnaţilor apărute în procesul de reabilitare la viaţa socială şi problemele întîmpinate de consilierii de probaţiune în vederea acordării asistenţei şi consilierii în activitatea profesională. Totodată a fost subliniat spectrul de acordare a ajutorului familiilor vulnerabile, şi anume compensare la agentul termic pentru perioada de încălzire sau acordarea mijloacelor financiare pentru procurarea lemnelor şi cărbunilor.

 

 Дополнительная информация